You Plus

TERVETULOA YOU+NISSANIIN

Nissanin asiakkaille

You+Nissan on Nissanin asiakkaille omistettu sivusto, jossa pääsee nauttimaan hienoista eduista. Kun tiedät VIN-numerosi (17 merkin pituinen sarjanumero ), voit rekisteröityä You+Nissaniin ja pääset nauttimaan palveluista ja tarjouksista. VIN-numeron saat Nissan-jälleenmyyjältäsi pari päivää ennen autosi toimitusta. Löydät VIN-numeron myös metallilevystä kuljettajan puoleiselta kojelaudalta tai auton rekisteriotteesta.

Edut

Henkilökohtaista palvelua

You+Nissanissa voit luoda profiilin omilla henkilötiedoillasi sekä autosi tiedoilla. Profiilin tietojen avulla Nissan pystyy tarjoamaan juuri sinun tarpeitasi vastaavaa palvelua. Voit nauttia Nissanisi ajamisesta entistä enemmän.

You+Nissanin avulla Nissan haluaa oppia tuntemaan tarpeesi ja tarjota sinulle tarpeellisia tietoja ja tarjouksia.

Carwings-palvelu Nissan LEAF -omistajille

Jos omistat Nissan LEAFin, You+Nissan tarjoaa Carwings-palvelun, jonka avulla saat kaiken irti autostasi ja hallitset useita sen toimintoja tietokoneellasi tai iPhonellasi.

AJA NYT PIDEMMÄLLE

Olet valmis ajamaan pelkällä sähköllä ja uusi Nissan LEAF 30kWh on sinulle täydellinen valinta. Uudella, suuremmalla 30 kWh:n akulla latausten väli on jopa 250 km (NEDC). Uusi Nissan LEAF vie aivan uusiin ympyröihin. 

Standard event for 'view content':