You Plus

TÄYSIN UUDEN NISSAN QASHQAIN JULKISTAMINEN

Nissan vahvistaa johtoasemaansa eurooppalaisessa crossover-segmentissä esittelemällä täysin uuden, kolmannen sukupolven Nissan Qashqain. Qashqaita on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta siitä lähtien, kun se esiteltiin vuonna 2007.Näissä uuden sukupolven autoissa on noudatettu edeltävien mallien pääperiaatteita, eli voimakasta muotoilua, käytännöllisiä voimalinjoja ja tilankäyttöä sekä ylemmästä segmentistä tuttua laadukkuutta ja ajettavuutta. UusiAlliance CMF-C-alusta edustaa korkealuokkaista suunnittelua, innovatiivisuutta sekä edistyksellistä teknologiaa. Täysin uusi Qashqai nostaa riman c-crossover-segmentissä taas aivan uudelle tasolle.

Kuten edeltäjänsäkin, täysin uusi Qashqai on lontoolaisen Nissan Design Europe -tiimin suunnittelema ja sen teknisestä kehitystyöstä vastaa Nissan Technical Centre Europe Bedfordshiren Cranfieldissä.“Täysin uuden Qashqain suunnittelussa ja kehitystyössä oli lähtökohtana tarkka analyysi kokemuksistamme Qashqain nykyisten asiakkaiden kanssa viimeisten 13 vuoden ajalta. Näin olemme saaneet selville heidän tarpeensa ja erityisesti ne ominaisuudet, joita he arvostavat ja joihin he luottavat autonsa päivittäisessä käytössä” kertoo Marco Fioravanti.

Qashqai: crossover-mallien edelläkävijäKun Qashqai julkistettiin vuonna 2007, ei mitään vastaavaa oltu ennen nähty.Istuimet olivat hieman tavallista korkeammalla, jolloin näkyvyys parani, mutta auton hiilijalanjälki oli kuitenkin sama kuin C-segmentin hatchback-malleissa. Mallin bensiini- ja dieselmoottorivaihtoehdot olivat taloudellisia ja tehokkaita, mutta saatavilla oli myös nelivetoinen versio niille, jotka tarvitsivat ominaisuuksia vaativiin olosuhteisiin. Mallissa yhdistyivät loistavasti hatchback-mallin kompaktius sekä perinteisistä nelivetomalleista tuttu jykevyys ja korkeammalla olevien istuinten tarjoama parempi näkyvyys ilman nelivetoautojen haittoja: suurta kokoa, painoa tai kulutusta. Näin se tarjosi molempien autoluokkien parhaat puolet ja madalsi kynnystä katumaasturin hankkimiseen.Tähän mennessä Qashqai-autoja on myyty Euroopassa yli kolme miljoonaa ja maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta.Nykyisellä Qashqai-mallilla on tällä hetkellä 26 suoraa kilpailijaa. Qashqai oli tämän autotyypin edelläkävijä. Nykyisin kyseessä on oma segmenttinsä, joka kasvaa voimakkaasti vuosittain. Tullessaan markkinoille vuonna 2021 täysin uusi Qashqai tulee jälleen nostamaan rimaa ja asettamaan segmentille uudet standardit säväyttävällä muotoilullaan, mukavuudellaan, hienostuneisuudellaan, tehokkuudellaan ja käytännöllisellä tekniikallaan.”Nissan on ensimmäinen merkki, joka tuo kompaktin crossover-mallinsa kolmannen sukupolven markkinoille. Nissanilla on ainutlaatuinen kokemus, asiantuntemus ja asiakassuhteet, joita olemme rakentaneet ensimmäisen Qashqai-mallin julkistamisesta lähtien, joten olemme uniikissa asemassa vahvistaaksemme täysin uudella Qashqai-mallilla asemaamme Euroopan suosituimpana crossover-valmistajana. Uuden mallin tavoitteena on parantaa asiakkaidemme ajo- ja omistajuuskokemusta elegantilla ja dynaamisella muotoilulla sekä innovatiivisella ja käytännöllisellä teknologialla tarjoten samalla erinomaista tehokkuutta,” kertoi Marco Fioravanti.Katso lisätietoja Nissanin kaksisävyisellä korivärityksellä varustetuista autoista sivustolta Nissan Stories.

Lisätietoja Nissanin tuotteista ja palveluista sekä yhtiön sitoutumisesta kestävien liikennemuotojen kehittämiseen annetaan osoitteessa nissan‑global.com. Voit myös seurata Nissania Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä ja nähdä uusimmat videomme YouTubessa.