You Plus

5 vinkkiä Nissanin-asiakkaille

 

Kyllästynyt pelaamaan auton valojen kanssa? Anna Nissan Intelligent Mobilityn kaukovaloautomatiikan huolehtia pitkistä valoista ja liikennemerkkien tunnistamisesta. Nissanisi avustaa oikealla kaistalla pysymistä ja muistuttaa sinua kahvitauoista älykkään kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmän avulla.

 

Aktivoi uudessa Nissan JUKEssasi ProPILOT -älykäs kuljettajan avustinjärjestelmä. Se säätää nopeutesi sopivaksi, ja säilyttää asetetun nopeuden ja etäisyyden toiseen autoon. ProPILOT voi tarvittaessa jopa pysäyttää autosi kokonaan liikenteen niin vaatiessa ja palauttaa vauhdin ennalleen, kun liikenne lähtee taas liikkeelle. Jos keskittymisesi jostain syystä pääsee hetkeksikin herpaantumaan, hätäjarrutustoiminto kytkeytyy tarvittaessa päälle tunnistaen jalankulkijat ja toiset ajoneuvot edessäsi.

 

Kaikkihan rakastavat pysäköimistä? Mikäli sinä et jostain syystä kuulu ahtaiden parkkipaikkojen ystäviin, Nissanin 4 laajakuvakameraa ja 360-asteen lintuperspektiivinäyttö avustaa sinua pysäköimään turvallisesti.

 

Takaluukun liiketunnistimella on vertaansa vailla oleva ominaisuus. Kun tulet autollesi kädet täynnä tavaroita, voit pienellä jalan heilautuksella avata takaluukun. Sisäpuolelta löytyvä nappi sulkee takaluukun, jonka ansiosta sinulla ei ole tarvetta koskea auton likaiseen ulkopintaan lainkaan.