You Plus

Nissan & Enni -yhteistyö jatkuu

Yli kaksi vuotta kestänyt yhteistyö on antanut Enni Rukajärvelle mahdollisuuden tutustua perusteellisesti sähköautoilun maailmaan. Täyssähköauto Nissan LEAF on ollut mukana Ennin arjessa ja se on kerryttänyt mestarilumilautailijan sähköautoilukokemusta jo tovin Suomen maastossa.

 

LUE LISÄÄ ›

Täysin Uuden Nissan Qashqain Julkistaminen

Tähän mennessä Qashqai-autoja on myyty Euroopassa yli kolme miljoonaa ja maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta. Nykyisellä Qashqai-mallilla on tällä hetkellä 26 suoraa kilpailijaa. Qashqai oli tämän autotyypin edelläkävijä. Nykyisin kyseessä on oma segmenttinsä, joka kasvaa voimakkaasti vuosittain. Tullessaan markkinoille vuonna 2021 täysin uusi Qashqai tulee jälleen nostamaan rimaa ja asettamaan segmentille uudet standardit säväyttävällä muotoilullaan, mukavuudellaan, hienostuneisuudellaan, tehokkuudellaan ja käytännöllisellä tekniikallaan.

 

LUE LISÄÄ ›

Nissan LEAFin tuotanto ohittaa ikonisen Bluebirdin valmistuksen Euroopassa

Nissanin pyrkimys hiilineutraaliuteen koko yrityksen toiminnassa ja tuotteiden elinkaaressa on saavuttanut jälleen merkittävän virstanpylvään. Täyssähköisten LEAFien valmistusmäärä on ohittanut ikonisen Bluebird-mallin tuotantomäärän Sunderlandin tehtaalla.

 

LUE LISÄÄ ›

Enni Rukajärven kokemuksia sähköautoilusta

Kahden olympiamitalin lumilautailija Enni Rukajärvellä on edessä toinen talvi Nissan LEAF –sähköauton ratissa.

 

LUE LISÄÄ ›

ennin uusi nISSAN leaf e+

Sähäkän sininen Nissan LEAF e+ on Enni Rukajärven uusi kulkupeli.

 

LUE LISÄÄ ›

NISSAN INTELLIGENT MOBILITYLLA ÄLYKKÄÄMPÄÄ AJAMISTA

Nissan-autoissa on monia ominaisuuksia. Tiesitkö jo nämä 5 vinkkiä?

 

LUE LISÄÄ ›

Rekisteröidy nyt

NISSAN-TARJOUKSET

TUTUSTU VIIMEISIMPIIN NISSANIN HUIPPUTARJOUKSIIN