You Plus

Tule mukaan lahjoittamaan

Joulu on antamisen aikaa

 

LUE LISÄÄ ›

Ennin valinta on Nissan LEAF

Kuusamosta maailmankartalle ponnistanut 28-vuotias lumilautailija Enni Rukajärvi on voittanut urallaan lähes kaiken mahdollisen. Palkintokaapista löytyy lukuisien Suomen mestaruuksien lisäksi mm. naisten TTR-kiertueen kokonaisvoitto, X-Games -tapahtuman voitto, US Openin voitto sekä kirkkaimpana aarteena kaksi olympiamitalia.

 

LUE LISÄÄ ›

Nissanille voitto "Eco Award" -kilpailussa

Mitä jos voisit sähköistää stadionin Nissan LEAFistä otetuista kierrätetyistä akuista? Me teimme tämän viime kesänä!

 

LUE LISÄÄ ›

Hävikkiruoka kulkee uudella Nissan e-NV200 -sähköpakettiautolla

Pioneerityötä tukeaksemme luovutimme Suomen ensimmäisen hävikkiruokamyymälän käyttöön uuden Nissan e-NV200 –sähköpakettiauton. Kauppakeskus Redissä syyskuussa starttaava WeFood haluaa vähentää hävikkiä, suojella ympäristöä ja ohjata toiminnasta kertyneet voitot hyvään tarkoitukseen.

 

LUE LISÄÄ ›

Vaihtoehtoautosta vallankumoukseen

Nissan Leaf on kaikkien aikojen myydyin sähköauto. Tammikuuhun 2018 mennessä Leaf-malleja on myyty jo yli 300 000 ympäri maailmaa. Tarina sen suosion takana alkoi kuitenkin vuosikymmeniä aikaisemmin. Tervetuloa tutustumaan sähköautojen matkaan halki historian.

 

LUE LISÄÄ ›

SÄHKÖINEN KISATUNNELMA ON TAATTU

Nissan Intelligent Mobility ohjaa kaikkea mitä teemme. Uusien teknologioiden avulla teemme autostasi matkakumppanin, joka on paljon enemmän kuin pelkkä auto. Tänä vuonna Nissan määrittelee uudelleen myös Formula E -sarjan, jossa se on ensimmäistä kertaa mukana täysin uudella sähköisellä Formula E -autolla.

 

LUE LISÄÄ ›

HÄIKÄISE KILPAA KEVÄTAURINGON JA UUDEN NISSAN LEAFIN LISÄVARUSTEIDEN KANSSA

Valitse uuden Nissan LEAFin lisävarusteista Elegance tai Dynamick Pack ja erotu tyylillä. Pidentyneiden päivien lisäksi, kevään varma merkki on siitepöly ja jos haluat hengittää raikkaampaa ilmaa, valitse autoosi Nissanin uusi aktiivihiilisuodatin.

 

LUE LISÄÄ ›

KÄYTÄ VALTUUTETTUA NISSAN-MERKKIHUOLTOA - JA NAUTI TURVALLISESTA JA HUOLETTOMASTA AUTOILUISTA

Me Nissanilla pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

 

LUE LISÄÄ ›

Rekisteröidy nyt

Standard event for 'view content':