You Plus

Hävikkiruoka kulkee uudella Nissan e-NV200 -sähköpakettiautolla

Pioneerityötä tukeaksemme luovutimme Suomen ensimmäisen hävikkiruokamyymälän käyttöön uuden Nissan e-NV200 –sähköpakettiauton. Kauppakeskus Redissä syyskuussa starttaava WeFood haluaa vähentää hävikkiä, suojella ympäristöä ja ohjata toiminnasta kertyneet voitot hyvään tarkoitukseen.

 

LUE LISÄÄ ›

Vaihtoehtoautosta vallankumoukseen

Nissan Leaf on kaikkien aikojen myydyin sähköauto. Tammikuuhun 2018 mennessä Leaf-malleja on myyty jo yli 300 000 ympäri maailmaa. Tarina sen suosion takana alkoi kuitenkin vuosikymmeniä aikaisemmin. Tervetuloa tutustumaan sähköautojen matkaan halki historian.

 

LUE LISÄÄ ›

Sähköinen kisatunnelma on taattu

Nissan Intelligent Mobility ohjaa kaikkea mitä teemme. Uusien teknologioiden avulla teemme autostasi matkakumppanin, joka on paljon enemmän kuin pelkkä auto. Tänä vuonna Nissan määrittelee uudelleen myös Formula E -sarjan, jossa se on ensimmäistä kertaa mukana täysin uudella sähköisellä Formula E -autolla.

 

LUE LISÄÄ ›

YOU+NISSAN-JÄSENIÄ ON SUOMESSA JO 20 000!

You+Nissan asiakkaitamme on Suomessa jo yli 20 000! You+Nissan-etuohjelmaan kuuluvien asiakkaiden määrä on kasvanut tasaisesti ja saavutimme hiljattain tärkeän merkkipaalun, kun 20 000. asiakas rekisteröityi etuohjelmaamme.

 

LUE LISÄÄ ›

HÄIKÄISE KILPAA SYYSRUSKAN JA UUDEN NISSAN LEAFIN LISÄVARUSTEIDEN KANSSA

Valitse uuden Nissan LEAFin lisävarusteista Elegance tai Dynamick Pack ja erotu tyylillä. Pidentyneiden päivien lisäksi, kevään varma merkki on siitepöly ja jos haluat hengittää raikkaampaa ilmaa, valitse autoosi Nissanin uusi aktiivihiilisuodatin.

 

LUE LISÄÄ ›

KÄYTÄ VALTUUTETTUA NISSAN-MERKKIHUOLTOA - JA NAUTI TURVALLISESTA JA HUOLETTOMASTA AUTOILUISTA

Me Nissanilla pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

 

LUE LISÄÄ ›

NISSAN IMX-SÄHKÖAUTOKONSEPTI

Nissan julkisti viime lokakuussa Tokion autonäyttelyssä uuden Nissan IMx -sähköautokonseptin, täysin itseohjautuvan crossover-mallin, jonka toimintamatka yhdellä latauksella on yli 600 kilometriä.

 

LUE LISÄÄ ›

UUSI NISSAN LEAF ON SAANUT ENSIMMÄISEN KANSAINVÄLISEN PALKINTONSA

Maailman myydyin sähköauto sai Consumer Technology Association™ -järjestön ”Best of Innovation” –pääpalkinnon.

 

LUE LISÄÄ ›

Rekisteröidy nyt

Standard event for 'view content':