You Plus

SÄHKÖAUTON OMISTAJALLE – NISSANCONNECT EV

NISSANCONNECT EV SOVELLUS

NissanConnect EV:n avulla voit hallita Nissan LEAFiäsi tietokoneella tai älypuhelimella. Voit tarkistaa auton lataustilan, käynnistää latauksen, tarkistaa onko lataus valmis, säätää ilmastointia ja tarkastella arvioitua ajomatkaa. NissanConnect EV -sovelluksen ajotietojen avulla voit tehdä ajomatkoistasi ja latauksesta sekä yksinkertaisia että tehokkaita. NissanConnect EV -sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin.

 

Zero emission

SÄILYTÄ YHTEYTESI

LATAA SOVELLUS

Säästä aikaa ja ohjaa LEAFiasi etäohjauksella -
älypuhelimesi avulla.

Get it on Google Play

 

NISSANCONNECT EV - REITTISUUNNITTELU

Reittisuunnittelun ansiosta NissanConnect EV tarjoaa käyttöön helppokäyttöisiä toimintoja ajokokemuksen helpottamiseksi. Suunnittele matka tai etsi lähin latauspaikka.

 

NISSANCONNECT EV – KAUKO-OHJAUS JA AUTON TILASTOT

Sähköautolla ajaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Älypuhelimeesi asennetusta NissanConnect EV -sovelluksesta tai You+Nissan-omistajaportaalista voit etsiä latausasemia, tarkkailla oman akkusi käytön tehokkuutta ja jopa säätää ilmastointia etäohjauksella.

• LATAUSAJASTIN: Päätä milloin haluat ladata Nissan LEAFisi etänä ja hyödynnä sinulle edullisinta sähkön hintaa.

• ILMASTOINNIN OHJAUS: Ohjelmoi ilmastointi tietokoneella tai älypuhelimella siten, että Nissan LEAFisi on valmiina silloin, kun tarvitset sitä.

• OMA AJOHISTORIA: Hae ajotavoistasi tarkat tilastot sisältävä erittely ja selvitä, miten voisit säästää rahaa.

UUSI NISSANCONNECT

UUSI NISSANCONNECT LYHYESTI

 

Uuden NissanConnect-järjestelmän avulla pysyt digitaalisesti ajan tasalla! Älypuhelinintegrointi, Bluetooth handsfree -toiminto, älykäs navigointi ja sovellukset tekevät autostasi osan jokapäiväistä elämääsi. Jos autossasi on siis kaikki tarvittava, rekisteröidy You+Nissan-palveluun ja aktivoi "Uusi NissanConnect" nauttiaksesi ainutlaatuisista palveluista. Uuden NissanConnectin toimintojen, tietojen ja neuvojen avulla saat kaiken hyödyn irti autostasi!

 

 

 

 

 

 

MUUT AUTOT– NISSANCONNECT

Valmis yhteyteen?

Uudistuneen NissanConnectin avulla pääset hyödyntämään innovatiivisia yhteyspalveluita.


Käyttämällä puhelimesi Bluetooth handsfree -toimintoa NissanConnect pitää sinut ajan tasalla ja tarjoaa jännittäviä ajokokemuksia iPod-liitäntineen, langattomine audio-suoratoistoineen sekä navigointeineen – joihin pääset kaikkiin käsiksi autosi* keskikonsoliin sijoitetulta näytöltä.


Ja lisää on luvassa! NissanConnectin avulla saat käyttöösi palveluvalikoiman, jonka ansiosta matkanteko on entistäkin sujuvampaa.

 

 

  • - Haluatko etsiä ravintoloita, pankkeja tai ostospaikkoja autostasi käsin ja saada ajo-ohjeet napin painalluksella?
  • - Haluatko suunnitella matkan kotona ja lähettää reitin autoosi?
  • - Haluatko paikallisia säätietoja, tai tietoja polttoaineen hinnasta tai lennostasi?


Voit hallinnoida palveluita* NissanConnect –sivustolla.

Tilataksesi tai muokataksesi palveluitasi, selataksesi tapahtumiasi ja henkilökohtaisen tilisi tietoja paina alla olevaa painiketta.


Ajoneuvon kuljettaja on jatkuvassa vastuussa turvallisuudesta. NissanConnect-palveluja saa käyttää ainoastaan riittävän turvallisissa olosuhteissa. NissanConnect-palvelun tilaus on pakollinen, mutta se on saatavana ilmaispalveluna 2 vuoden ajan takuun alkamispäivästä. Palvelut ja sovellukset ovat saatavina tietyissä Euroopan maissa ja tiettyjen Nissan-mallien yhteydessä. Kolmannet osapuolet voivat tarjota sellaisia palveluja ja sovelluksia, joita Nissan ei valvo, eivätkä Nissan tai Nissan-edustajat ole vastuussa niihin tulevista muutoksista, joita voidaan tehdä ilman erillistä ilmoitusta (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, kolmannen osapuolen palvelujen lopettaminen/keskeyttäminen). Tietyt etäkäyttötoiminnot edellyttävät yhteensopivaa puhelinta tai laitetta, joka ei sisälly ajoneuvoon. Matkapuhelinverkkojen ominaisuudet riippuvat palveluntarjoajista, joita Nissan ei valvo. Matkapuhelinverkko ei ole käytössä kaikilla alueilla. Verkkovierailu (roaming) ja/tai datakäyttö voi aiheuttaa lisäkustannuksia. Nissan ei ole vastuussa laitteiden vaihtamisesta tai päivityksistä eikä muistakaan kustannuksista, jotka voivat aiheutua palvelumuutoksesta aiheutuvasta käyttökatkoksesta.

Standard event for 'view content':