You Plus

YOU+NISSAN. ETUJA VAIN OMISTAJILLE.

Rekisteröidy nyt

Tule mukaan jo tänään! YOU+NISSAN auttaa sinua saamaan enemmän irti autosi omistajuudesta. Kuulet ensimmäisenä kiinnostavista uutisista ja hyvistä tarjouksista. Ja jos haluat kaiken tiedon kätevästi sähköpostiisi, tilaa uutiskirjeemme. Sanoisimme, että yhdessä ne ovat hyvä paketti aitoa omistajuutta!

TAKATA-TAKAISINKUTSUKAMPANJA

Turvatyynynvalmistaja Takata on ilmoittanut Nissanille, että ajoneuvoon asennettu turvatyyny saattaa ajan myötä vioittua. Jos et ole vielä saanut takaisinkutsukirjettä, voit tarkistaa koskeeko takaisinkutsukampanja ajoneuvoasi klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
LISÄTIETOJA

NISSAN-ASIAKKAAN OPAS

Tervetuloa Nissan-asiakkaan oppaaseen. Lue uuden autosi tärkeimmistä asioista, kuten sen käyttöön, lisävarusteisiin ja huoltoon liittyvistä asioista.
LUE OPAS

ENNI RUKAJÄRVI JA NISSAN LEAF

Kahden olympiamitalin lumilautailija Enni Rukajärvellä on edessä toinen talvi Nissan LEAF –sähköauton ratissa. Lue lisää Ennin kokemuksia sähköautoilusta haastattelustamme. LUE LISÄÄ

Lupauksemme sinulle

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme. LUE LISÄÄ.

AJANKOHTAISET NISSAN-TARJOUKSET

Löydät nissan.fi:stä viimeisimmät Nissanin tarjoukset. Näet myös kaikki lisävarusteet ja muut vaihtoehdot autollesi sekä saat kaikki tärkeät tiedot liittyen mm. palveluihin, takuisiin ja huoltoon.

Nissan-jälleenmyyjät

Löydämme sinua lähellä sijaitsevan tai muun haluamasi jälleenmyyjän yhteystiedot

Nissanin omistajien palvelut

Saat kaikki tiedot liittyen takuuseen, jatkoturvaan sekä lisäpalveluihin kuten Nissan Road Assistant- tiepalveluun.

Henkilökohtainen palvelu

Muokkaa ja päivitä omia tietojasi ja autosi tietoja (esim. ajokilometrit), ja saat henkilökohtaisia tarjouksia ja palveluja.

UUSI NISSANCONNECT

Älykäs navigointi, älypuhelinsovellusintegrointi, parempi äänikokemus: uudessa NissanConnectissa on niin paljon uutta. Opi aktivoimaan kaikki palvelusi ja tutustu koko laajaan, tarjolla olevaan toimintovalikoimaan. Klikkaa tästä ja sukella uuden NissanConnectin maailmaan.

NISSAN-UUTISET

Lue kaikki uusimmat Nissan-uutiset. Lue lisää

Rekisteröidy nyt