You Plus

You+Nissan. Ainutlaatuinen. Vain harvoille. Sinulle.

Rekisteröidy nyt

You+Nissanista Nissan-omistajat löytävät kaiken, mitä Nissanista nauttimiseen tarvitaan. Pääset hyödyntämään erikoistarjoukset, ainutlaatuiset alennukset ja henkilökohtaisesti räätälöidyn palvelun. Se on sinun kohtaamispaikkasi Nissanin kanssa. Siellä voit jutella meille, tavata jälleenmyyjän, ja paljon muuta. You+Nissan on ennen kaikkea sinulle ja sinusta, joten liity nyt.

TAKATA-TAKAISINKUTSUKAMPANJA

Turvatyynynvalmistaja Takata on ilmoittanut Nissanille, että ajoneuvoon asennettu turvatyyny saattaa ajan myötä vioittua. Jos et ole vielä saanut takaisinkutsukirjettä, voit tarkistaa koskeeko takaisinkutsukampanja ajoneuvoasi klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
LISÄTIETOJA

OMISTAJAN OPAS

Tervetuloa uuden Nissanin omistajaksi. Katso omistajan oppaasta tärkeimmät asiat uuden auton omistamiseen, käyttöön ja huoltoon liittyvistä asioista. LUE OPAS

ENNI RUKAJÄRVI JA NISSAN LEAF

Kahden olympiamitalin lumilautailija Enni Rukajärvellä on edessä toinen talvi Nissan LEAF –sähköauton ratissa. Lue lisää Ennin kokemuksia sähköautoilusta haastattelustamme. LUE LISÄÄ

Lupauksemme sinulle

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme. LUE LISÄÄ.

AJANKOHTAISET NISSAN-TARJOUKSET

Löydät nissan.fi:stä viimeisimmät Nissanin tarjoukset. Näet myös kaikki lisävarusteet ja muut vaihtoehdot autollesi sekä saat kaikki tärkeät tiedot liittyen mm. palveluihin, takuisiin ja huoltoon.

Nissan-jälleenmyyjät

Löydämme sinua lähellä sijaitsevan tai muun haluamasi jälleenmyyjän yhteystiedot

Nissanin omistajien palvelut

Saat kaikki tiedot liittyen takuuseen, jatkoturvaan sekä lisäpalveluihin kuten Nissan Road Assistant- tiepalveluun.

Henkilökohtainen palvelu

Muokkaa ja päivitä omia tietojasi ja autosi tietoja (esim. ajokilometrit), ja saat henkilökohtaisia tarjouksia ja palveluja.

UUSI NISSANCONNECT

Älykäs navigointi, älypuhelinsovellusintegrointi, parempi äänikokemus: uudessa NissanConnectissa on niin paljon uutta. Opi aktivoimaan kaikki palvelusi ja tutustu koko laajaan, tarjolla olevaan toimintovalikoimaan. Klikkaa tästä ja sukella uuden NissanConnectin maailmaan.

NISSAN-UUTISET

Lue kaikki uusimmat Nissan-uutiset. Lue lisää

Rekisteröidy nyt