You Plus

You+Nissan. Ainutlaatuinen. Vain harvoille. Sinulle.

Rekisteröidy nyt

You+Nissanista Nissan-omistajat löytävät kaiken, mitä Nissanista nauttimiseen tarvitaan. Pääset hyödyntämään erikoistarjoukset, ainutlaatuiset alennukset ja henkilökohtaisesti räätälöidyn palvelun. Se on sinun kohtaamispaikkasi Nissanin kanssa. Siellä voit jutella meille, tavata jälleenmyyjän, ja paljon muuta. You+Nissan on ennen kaikkea sinulle ja sinusta, joten liity nyt.

TAKATA-TAKAISINKUTSUKAMPANJA

Turvatyynynvalmistaja Takata on ilmoittanut Nissanille, että ajoneuvoon asennettu turvatyyny saattaa ajan myötä vioittua. Jos et ole vielä saanut takaisinkutsukirjettä, voit tarkistaa koskeeko takaisinkutsukampanja ajoneuvoasi klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
LISÄTIETOJA

OMISTAJAN OPAS

Tervetuloa uuden Nissanin omistajaksi. Katso omistajan oppaasta tärkeimmät asiat uuden auton omistamiseen, käyttöön ja huoltoon liittyvistä asioista. LUE OPAS

ENNI RUKAJÄRVI JA NISSAN LEAF

Kahden olympiamitalin lumilautailija Enni Rukajärvellä on edessä toinen talvi Nissan LEAF –sähköauton ratissa. Lue lisää Ennin kokemuksia sähköautoilusta haastattelustamme. LUE LISÄÄ

Lupauksemme sinulle

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme. LUE LISÄÄ.

Eksklusiiviset Nissan-tarjoukset

Tässä viimeisimmät tarjoukset, joiden avulla saat kaiken irti Nissanistasi.

Täältä löydät kaikki lisävarusteet ja muut vaihtoehdot Nissanillesi, sekä saat kaikki tärkeät tiedot liittyen palveluihin, takuisiin, huoltoon jne.

Nissan-jälleenmyyjät

Löydämme sinua lähellä sijaitsevan tai muun haluamasi jälleenmyyjän yhteystiedot.

Nissanin omistajien palvelut

Saat kaikki tiedot liittyen takuuseen,jatkoturvaan tai lisäpalveluihin kuten Nissan Pan Europe tiepalveluun.

Elämää oman LEAFisi kanssa

You+Nissanin avulla saat enemmän irti LEAFistasi: Voit tarkistaa autosi latauksen edistymisen, ja saat ilmoituksen täyteenlatautumisesta.

Voit myös hallita LEAFisi sisälämpötila-asetuksia kauko-ohjaten.

You+Nissanin avulla suunnittelet reittisi nopeuden, taloudellisuuden tai latauspisteiden sijainnin mukaan.

Henkilökohtainen palvelu

Muokkaa ja päivitä omia tietojasi ja autosi tietoja (esim. ajokilometrit), ja saat henkilökohtaisia tarjouksia ja palveluja.

UUSI NISSANCONNECT

Älykäs navigointi, älypuhelinsovellusintegrointi, parempi äänikokemus: uudessa NissanConnectissa on niin paljon uutta. Opi aktivoimaan kaikki palvelusi ja tutustu koko laajaan, tarjolla olevaan toimintovalikoimaan. Klikkaa tästä ja sukella uuden NissanConnectin maailmaan. Tutustu kaikkiin päivitetyllä kartalla odotettavissa oleviin etuihin.

NISSAN-UUTISET

Lue kaikki uusimmat Nissan-uutiset. Lue lisää

Rekisteröidy nyt

Standard event for 'view content':